My Handwriting Personality is…..

Dapet dari blognya ENJIE, ikutan ah..iseng-iseng testing D

gURL.comI took the handwriting personality quiz on gURL.com
my handwriting personality is…
sensitive scripter

Your handwriting reveals you as a thoughtful, intellectual type who avoids fake people and places where there’s lots of noise and crowds. You’re probably the one people go to when they’re feeling super sad. Read more

What does your handwriting reveal about you?

  • Your handwriting reveals you as a thoughtful, intellectual type who avoids fake people and places where there’s lots of noise and crowds.

~~ yeahh so meeeee..D males banget ma orang2 yg pada muna.. di depan baeknyaaaa..di belakang haujubileeeeee…bertandukk.. brrr..)

  • You’re probably the one people go to when they’re feeling super sad and don’t run off at the mouth unless someone hounds you for your opinion.

~~ ini juga ada benernya hehee.. karana emang gw bukan tipikal orang yg suka nanya2 further masalah orang unles they told me by themselves.. and paling gak suka/sungkan untuk “ngajari” or terkesan menggurui..karean gw juga gak suka di gurui wkwkkww… kecuali ya kalo di minta pendapat jez like the result said..;;)

  • Being creative is probably easy for you, but expressing it in front of a large group is not.

~ Yang ini gw banget neh hewhewhewww… karena akiuu ini di bilang pendiem ya bukan ^hayaahh^ .. tp kalau masuk dlm komunitas baru especially a large group.. need an extra time buat aku adaptasi.. jadi terkesan rada pendiam..or lebih tepat GUE DI BILANG JAIM waktu di GATHERING AKBAR FORUM AKUPERCAYA.COM hahhahhaa…reseeeeee dahh…

  • You might write in a blog or journal, enjoy things that are old-fashioned or obscure and (maybe) don’t get most pop culture references (who cares about ’em anyway?).

kekeke…kesimpulannya Resultnya rada nyrempet 😀

bagaimana denganmu?? jez try it..and let me know your personality’s result….-B


Advertisements